VIAC VIAC O VNÚTORNÝCH DIZAJNOVÝCH TRENDOCH, KTORÉ MAJETE SLEDOVAŤ V ROKU 2021

Rovnako ako v roku 2020, 2021 sa nebude líšiť ani širokou škálou trendov v oblasti interiérového dizajnu. Najlepším spôsobom, ako definovať trendy v oblasti dekorácií v roku 2021, je skutočnosť, že pôjde predovšetkým o osobnosť a charakter. V závislosti na vašej nálade a preferenciách môžete nájsť svoje vlastné riešenia medzi návrhárskymi trendmi 2021. Cestujte do budúcnosti a začnite sa orientovať na trendy sezóny.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Námornícka modrá

Tmavšia modrá farba bude trendom v roku 2021. Navy alebo Naval je nová „čierna“ vhodná na akékoľvek vytváranie elegantných a moderných priestorov.

Farba, nábytok, umelecké diela a dokonca aj osvetlenie

Pre sofistikovanejší vzhľad budú kúsky správ vhodné zvýrazniť akékoľvek rozdelenie. Voľné priestory sú čoraz viac žiadané pre nadšencov dekorácie. Tento trend využíva materiály, nábytok a doplnky s luxusným nádychom.

Udržateľný moderný dizajn

Je to znepokojujúcejšie. Trendy interiérového dizajnu do roku 2021 určia nový vek vo vývoji udržateľných dizajnových kúskov. Nové bioplasty, opätovne použité materiály a kúsky s nízkym dopadom na životné prostredie budú nastávajúcim dizajnovým trendom. Dizajnéri sa odvážia vytvárať kúsky s novým a neobvyklým kamarátom.

Prírodné prvky

Trend dekorácie založený na vnášaní prírody do našich domovov. Príroda a organické materiály sú výrazne zdobené, aby nám pripomínali exteriérový život a vytvárali zmiešané interiéry s prírodou.

Sivý interiér

Sezóna 2020 – 2021 bude zvýraznená šedými tónmi. Chladná neutrálna farebná schéma, ktorá vhodne prepája technológiu a modernosť do elegantných priestorov.

Linky tvárí

V online svete je prítomný bzučivý dizajnový trend. Používalo sa to po tisícročnú generáciu. Používalo sa to po tisícročnú generáciu. A teraz je linka oživená pomocou dekorácie a bytových doplnkov.

Priemyselný štýl

Priemyselný štýl je estetický trend, ktorý sa stal populárnym na konci 2000. rokov so zvetraným drevom, betónom a kovovými svietidlami.

Neutrálny vzhľad

Neutrálne farby nikdy nevyjdú z módy. Najdôležitejším aspektom tohto druhu priestoru je predstaviť rôzne jemné detaily, ktoré dodajú interiéru trochu väčší charakter. Ideálne pre vytváranie komornejších a príjemnejších prostredí.

Svetlé drevo

Zo škandinávskych inšpirácií budú svetlé dreviny trendovým materiálom pre interiéry. Tento materiál sa použije nielen na podlahy, ale aj na pokrytie stien a stropov. Svetlé drevo v surovej a estetickej farbe bude vrcholom viacúčelových priestorov. Prírodný akcent s hmatovým dizajnovým trendom do roku 2021.